За нас

Повече от 20 години в производството на хидроизолации

Сертифицирани продукти с гарантирано високо качество

Водещи партньори в областта от страната и чужбина

Златна книга” и “Златен печат за европейски мениджмънт”

Фирма Вълков гр. Русе е създадена през 1993 година, като основната й дейност е производство и търговия с антикорозионни защитни покрития и продукти за хидроизолация.

Благодарение на дългогодишния си опит, компанията разработи ново поколение екологично чисти хидроизолационни материали, отговарящи изцяло на съвременните европейски изисквания. Фирмата е утвърден лидер за България в производството на течна хидроизолация.

През 2013 година, фирма “Вълков” е номинирана за наградата „Златен печат за европейски мениджмънт“ и „Златна книга“ за принос в развитието на българската икономика от “Съвета на Европейската Бизнес Общност”. Отличието „Златен печат за европейски мениджмънт” се връчва на организации с принос за развитието на наука, култура и икономика. Сред притежателите му, представители на бизнеса в България са Карлсберг България, Нестле България, IBM България, НР България, Главболгарстрой, Идеал Стандарт, Екофарм.

Всеки продукт на фирма Вълков притежава Българско Техническо Одобрение, издаденo от “Научноизследователски Строителен Институт” гр.София, което гарантира високото качество на съответните изолационни продукти.

Компанията работи съвместно с едни от най-големите строителни борси в България. Продукти на компанията се реализират в Румъния, Хърватска, Сърбия и Англия от началото на 2012 година.